Headlines
A+ A A-
irakliooaa

irakliooaa

Πρόγραμμα αγώνων 16-02-2019

  • Κατηγορία Μπάσκετ

Σάββατο 16-02-2019

Άνδρες: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ - ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ

γήπεδο: ΛΙΝΤΟ        ώρα: 18:00

Παίδες Α: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ - Ο.Φ.Η.

γήπεδο: ΑΛΙΚ/ΣΟΥ   ώρα: 14:00

 

*Οι αγώνες που είχαν οριστεί για την Κυριακή 17/2/19 θα διεξαχθούν στις 24/2/19, λόγω του τελικού Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στην πόλη μας.

 

90+1 χρόνια αθλητικού Φωτός!

  • Κατηγορία Όμιλος

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου, παρουσία πλήθους κόσμου, εκπροσώπων φορέων, αθλητών και γονέων.

Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» τίμησε το Δήμο Ηρακλείου, στο πρόσωπο του Δημάρχου κ. Βασίλη Λαμπρινού, για τις κατά καιρούς κρίσιμες αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων που συνέβαλαν στην εξασφάλιση χώρων για την κατασκευή των γηπέδων του, που θεμελίωσαν την  ανάπτυξη και ώθηση του Ομίλου να γίνει ένας από του κορυφαίους στην Ελλάδα.

Τον Ιωάννη Τζοβενή, Διευθυντή της τότε Εμπορικής Σχολής αλλά και προέδρου του συλλόγου «Γυμναστικών Οργανώσεων Ηρακλείου», ο οποίος παραχώρησε το 1928 τον χώρο που λειτουργούν μέχρι σήμερα οι εγκαταστάσεις του Ομίλου. Το βραβείο παρέλαβε η εγγονή του κ. Μιράντα ΤΖοβενή, Συντονίστρια των Παιδικών Χωριών SOS- Κρήτης.

Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ) κ. Σπύρο Ζαννιά, για την σημαντική του προσφορά τόσο στο τένις, όσο και τον αθλητισμό σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο.

Τον πρώην αθλητή του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ και αθλητή του Ο.Α.Αθηνών Στέλιο Περδικογιάννη που διακρίνεται τόσο στο τένις – δεύτερη θέση στα διπλά στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό 2018 με τον Ο.Α.Α- όσο και στον ακαδημαϊκό στίβο αφού είναι τελειόφοιτος της Νομικής Αθηνών

Ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Δελάκης αναφέρθηκε στην ιστορική λύση που δόθηκε για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών και την προστασία που απολαμβάνει πλέον για όλα όσα έχει προσφέρει στο αθλητικό ιδεώδες ο πρωτοπόρος σύλλογος Αντισφαίρισης της χώρας. Ζήτησε από τις Αρχές να σταθούν κοντά στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ ώστε σε αυτόν τον χώρο που για 90+1 χρόνια καλλιεργεί Αθλητικό Πολιτισμό να συνεχίσει να το κάνει, ξεπερνώντας τα θέματα που υπάρχουν με το ΥΠΠΟ για αμοιβαία ωφέλιμη λύση για το Ηράκλειο, την πόλη και τους αθλητές.  

Επίσης ο κ. Δελάκης, τεκμηρίωσε τη θέση, με φωτογραφίες και έντυπο υλικό, των πρώτων γηπέδων τένις της Κρήτης στη περιοχή νότια από το Γιαλί Κίοσκι, ανατολικά του Προμαχώνα του Αγίου Ανδρέα (σημερινή Αρχ. Μακαρίου). Στα γήπεδα αυτά αγωνιζόταν περιστασιακά και ο Πρίγκηπας Γεώργιος.

Το ΗΡΑΚΛΕΙΟ κατέθεσε στις αρχές και τους φορείς πρόταση για αξιοποίηση του δημοτικού ακίνητου ΦΑΡΟΣ στην Νέα Αλικαρνασσό ώστε να αποτελέσει ένα κύτταρο Αθλητικού Πολιτισμού για την πόλη.

Στον χώρο αυτό μπορούν να φιλοξενηθούν 

·         Δυο  γήπεδα τοιχοσφαίρισης

·         Δύο γήπεδα υαλοσφαίρισης

·         Μεγάλη αίθουσα αθλητικών δραστηριοτήτων – κυρίως για μπάσκετ- με δυνατότητα   πολλαπλών χρήσεων αθλητισμού και Πολιτισμού

·         Γυμναστήριο

·         Αίθουσα σκάκι

·         Αίθουσα πινγκ-πονγκ

·         Αίθουσα εκθέσεων

·         Μόνιμη έκθεση εικόνων αθλητικού πολιτισμού της πόλης

·         Ανοιχτό θέατρο

·         Σκεπαστό ανοιχτό γήπεδο τένις

·         Σκεπαστό ανοικτό γήπεδο μπάσκετ

·         Καφέ , αθλητικό εστιατόριο, παιδική χαρά

·         Στο παραλιακό μέτωπο και στον δημόσιο δρόμο, χώρος ποδήλατου και χώρος περιπάτου

Μεταξύ άλλων ο κ. Ζαννιας στην ομιλία του αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που γίνεται στο σύλλογο και πως όλοι οι φορείς θα πρέπει να σταθούν αρωγοί, ώστε να βρεθεί η λύση στο πάγιο αίτημα του θέματος των τειχών και της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας.

Επίσης ζήτησε από τις αρχές να κάνουν δεκτό το αίτημα του Ιστορικού συλλόγου ώστε να δοθεί η δυνατότητα ο χώρος του δημοτικού ακίνητου ΦΑΡΟΣ  να αποτελέσει  χώρο αθλητικού Πολιτισμού για την πόλη.

Ο κ. Ζανιάς, έχει την πεποίθηση ότι, το Ηράκλειο μπορεί να διοργανώσει ένα μεγάλο ATP επαγγελματικό τουρνουά τένις, αρκεί να εξασφαλιστεί ότι στα Δυο Αοράκια μπορούν να γίνουν 4 γήπεδα τένις (δυο κεντρικά και δυο βοηθητικά) με ειδικό τάπητα.

Το Δ.Σ., που αποτελείτε από τον Πρόεδρο- κ. Μιχάλη Δελάκη, Αντιπρόεδρο και Έφορο Μπάσκετ- κ. Θανάση Καλατζή, Αντιπρόεδρο και Έφορο Τένις-  κ. Κώστα Μπόγρη, Γεν. Γραμματέα- κ. Στέφανο Περδικογιάννη, Ταμία- κ. Τάσο Μαχλή, Ειδ. Γραμματέα- κ. Δημήτρη Μπλαβάκη, Έφορο Πινγκ- Πονγκ- κ. Νίκο Ζερβάκη, Έφορο Σκάκι- κ. Γιώργο Πρινιανάκη και Έφορο Κυλικείου- κ. Μανόλη Κληρονόμο, τίμησε τους αθλητές και αθλήτριες του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» για τις επιτυχίες που είχαν το 2018 τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Το 2018 ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά για το μπάσκετ που έκλεισε τα 50 χρόνια από την ίδρυση του (1968) και χάρισε πολλές και σημαντικές επιτυχίες στο σύλλογο. Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» πανηγύρισε την κατάκτηση δυο Πρωταθλημάτων Κρήτης στους Έφηβους και στους Παίδες καθώς και την 6η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων και Παίδων.

Στην συνέχεια της εκδήλωσης βραβευθήκαν οι αθλητές τένις του Ομίλου για τις επιτυχίες του το 2018

Χάρης Καπόγιαννης, Βαγγέλης Μπόγρης, Κωστάκη Ελένη, Σπύρος Καρακώστας, Κατερίνα Ζαφειροπούλου, Αναστάσης Μανδαλενάκης, Βασίλης Βολτυράκης, Γιάννης Νικολιδάκης, Δημήτρης Μπουνάκης, Εβελίνα Λαμπράκη, Χρυσή Νταμπακάκη, Ευαγγελία Δερμιτζάκη.

Η ομάδα Ανδρών που κατέλαβε την Τρίτη θέση στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Τένις: Χάρης Καπόγιαννης, Φρέντυ Γεωργούδας, Βαγγέλης Μπόγρης και Γιαννης Μπροκάκης, Προπονητής Μανόλης Δολιανίτης.

Η ομάδα Γυναικών που πέτυχε την άνοδο της στην Α’ Εθνική Κατηγορία: Βερονίκη Γιορταμή, Ελένη Κωστάκη και Κατερίνα Ζαφειροπούλου, Προπονητής Μανόλης Δολιανίτης.

Την Εφηβική Ομάδα Μπάσκετ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κρήτης 2018 και την 6η Θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2018.

Γρηγόρης Μαραγκουδάκης, Γιάννης Κυπριωτάκης, Μιχάλης Γεωργόπουλος, Δημήτρης Βιδάκης, Δημήτρης Βολιτάκης, Γιάννης Κίτσος- Καλυβιανάκης, Μανόλης Μηλαθιανάκης, Μάνόλης Αλεξάκης, Νίκος Σπυριδάκης, Αντώνης Στιβακτάκης, Κων/νος Καλλέργης, Αλέξανδρος Βαρβεράκης, Κων/νος Νησιώτης, Κων/νος Γκίζης και Βαγγέλης Φλουρής, Προπονητής Γιάννος Τζάνης, Έφοροι Φώτης Κίτσος, Κατερίνα Καλυβιανάκη.

Την Παιδική Ομάδα Μπάσκετ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κρήτης 2018 και την 6η Θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2018.

Γιάννης Βαμβουκάκης, Μιχάλης Καψάλης, Μιχάλης Βασιλάκης, Παύλος Ηλιάκης, Δημήτρης Ινιωτάκης, Οδυσσέας Κουνετάκης, Γιώργος Ματθαιάκης, Αντώνης Βογιατζάκης, Μιχάλης Κουκιαδάκης, Αλέξανδρος Νταής, Αντώνης Περαντωνάκης, Μάριος Γκίζης, Αντώνης Καραπάνος και Γιάννης Καρεμφυλλάκης. Προπονητής Αντώνης Πινακουλάκης, Έφοροι Γιώργος Βαμβουκάκης και Μανόλης Κουκιαδάκης.

Τους αθλητές Σκάκι για τις επιτυχίες του το 2018

Ασημένια Τσαπάκη ( 1η θεση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κάτω των 10 ετών και στο Σχολικό Πρωτάθλημα Δ΄ Δημοτικού), Αριάδνη Κουτσουράκη, Χαράλαμπο Φαρσάρη, Γιάννη Κουτσουράκη και Άσπα Δαγκωνάκη

Τους αθλητές πινγκ- πονγκ για τις επιτυχίες του το 2018

Βαγγέλης Κεφαλογιάννης, Γιάννης Φίλιππας και Γιάννης Βαρδάκης.

Τέλος βραβευθήκαν οι αθλητές του Ομίλου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας την προηγούμενη χρονιά, ενώ παράλληλα αγωνίζονταν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα.Τον Κών/νο Κίτσο Καλυβιανάκη που εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης, τον Γρηγόρη Μαραγκουδάκη για την εισαγωγή του στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων- ΟΠΑ, τον Μιχάλη Γεωργόπουλο για την εισαγωγή του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, τον Δημήτρη Βιδάκη για την εισαγωγή του στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας), τον Δημήτρη Βολιτάκη για την εισαγωγή του στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ Κρήτης και τέλος τον Γιάννη Κυπριωτάκη για την εισαγωγή του στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Κρήτης.

 

 

 

 

 

 

 

Πρόγραμμα Αγώνων 09-10/02/2019

  • Κατηγορία Μπάσκετ

Σάββατο 09/02/2019

Άνδρες: ΑΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ

γήπεδο: ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ   ώρα: 16:00

Κυριακή 10/02/2019

Παίδες Β: ΑΓΟΡ 2 - ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2

γήπεδο: ΡΕΘΥΜΝΟΥ   ώρα: 10:00

Έφηβοι: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ - ΟΦΗ

γήπεδο: ΛΙΝΤΟ   ώρα: 20:00

Τρίτη 12/02/2019

Παίδες Α: ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ

γήπεδο: ΑΛΙΚ/ΣΟΥ   ώρα: 18:00

Τρεις από τις πέντε κατηγορίες για το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ»

  • Κατηγορία Νέα

Νέες διακρίσεις στο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Τένις

Το 1ο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Τένις 2019, επιπέδου 3, διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά στο Σαββατοκύριακο 26-27 Ιανουαρίου. Έλαβαν μέρος συνολικά 114 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Κρήτη. Οι αθλητές και αθλήτριες του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» κατάφεραν να πάρουν τρεις πρώτες, δυο δεύτερες και πέντε τρίτες θέσεις σε σύνολο πέντε κατηγοριών.

Από το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» πήραν μέρος συνολικά 29 αθλητές και αθλήτριες και κατάφεραν να διακριθούν και να πλασαριστούν στην πρώτη οκτάδα σε όλες τις κατηγορίες, οι περισσότεροι από αυτούς.

Στα αγόρια 16 ετών ο Μπόγρης κατέκτησε την πρώτη θέση, παίζοντας με τον Σφυράκη του Αγ. Νικολάου, τον οποίο κέρδισε στον τελικό με 61 36 64.

Η Νταμπακάκη Χρυσή στα κορίτσια 14 πήρε την πρώτη θέση, αφού στον τελικό νίκησε την Μαρινάκη, ΟΑ Σούδας 63 64.

Ο Νικολιδάκης Γιάννης, ήταν νικητής στα αγόρια 12 ετών, που στον τελικό κέρδισε τον Τσατσάκη Έκτορα 62 60 και κατέκτησε την πρώτη θέση, ενώ ο Έκτορας την δεύτερη.

Δεύτερη θέση πήρε η Λαμπράκη Εβελίνα στα κορίτσια 12 ετών που στον τελικό έχασε από την Πρωιμάκη (Ο.Α. Σούδας) 61 61.

Την Τρίτη θέση πήρε ο Μανδαλενάκης Αναστάσης που στο ημιτελικό έχασε από τον Μπόγρη με 40 53. Η Δερμιτζάκη Εβελίνα στα κορίτσια 14 ετών έχασε στον ημιτελικό από την Νταμπακάκη με 41 24 10-6 και παρέμεινε Τρίτη.

Στα αγόρια 14 ετών την Τρίτη θέση κατέλαβε ο Καρακώστας Σπύρος, ο οποίος έχασε στον ημιτελικό από τον Κοκκινάκη (Ο.Α. Σούδας) με 04 41 10-4.

Στα αγόρια 12 ετών ο Τζωρμπατζάκης Βασίλης πήρε την Τρίτη θέση, αφού έχασε στον ημιτελικό από τον Νικολιδάκη 42 41.

Τέλος στα κορίτσια 12 ετών η Λαγουδάκη Γωγώ πήρε την Τρίτη θέση, χάνοντας από την Λαμπράκη στα ημιτελικά με 42 54 (5).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Αγόρια 16 ετών

Ο Μπόγρης Βαγγέλης στον πρώτο γύρο κέρδισε τον Τζανακάκη (Ακαδημία Αντισφαίρισης) 40 42.  Στην οκτάδα κέρδισε τον Γκαγκαουδάκη 41 53 και στον  ημιτελικό τον Μανδαλενάκη 40 53. Στον τελικό κέρδισε τον Σφυράκη (Λατώ Αγ. Νικολάου) 61 36 64

Ο Μανδαλενάκης στον πρώτο γύρο κέρδισε τον Νταουντάκη (Ακαδημία Αντισφαίρισης) 40 40. Στην οκτάδα κέρδισε τον Τσιράκη (Ακαδημία Αντισφαίρισης) 41 41 και έχασε στον ημιτελικό από τον Μπόγρη με 40 53.

Ο Γκαγκαουδάκης Στέλιος κέρδισε στον πρώτο γύρο τον Γενναράκη Νίκο με 40 40. Στην οκτάδα έχασε από τον Μπόγρη με 41 53.

 Κορίτσια 12 ετών

Η Λαμπράκη Εβελίνα κέρδισε στον πρώτο γύρο την Κορωνάκη (Ο.Α. Σούδας) 40 40. Στην  οκτάδα την Παρασκευαίδη 53 42. Στον ημιτελικό την Λαγουδάκη Γ. 42 54(5). Στον τελικό έχασε από την Πρωιμάκη (Ο.Α.Σούδας) 61 61.

Η Λαγουδάκη Γεωργία κέρδισε στον πρώτο γύρο την Δερμιτζάκη Ελένη( Ακαδημία Χανίων) 54(6) 53. Στην οκτάδα κέρδισε τη Ζαχαράκη Αλεξάνδρα δύσκολα με 45(1) 54(5) 10-4. Στον ημιτελικό έχασε από την Λαμπράκη με 42 54(5).

Η Ζαχαράκη Αλεξάνδρα κέρδισε στον πρώτο γύρο την Πάντου (ΓΑΣ Γουρνών) με 41 41. Στην οκτάδα έχασε από την Λαγουδάκη με 45(1) 54(5) 10-4.

Η Παρασκευαϊδη Μιχαέλα κέρδισε στον πρώτο γύρο την Κοντολαιμάκη Αντωνία (Λατώ Αγ. Νικολάου) 40 40. Στην οκτάδα έχασε από την Λαμπράκη με 53 42.

Η Γαρεφαλάκη Ελένη έφτασε στις 16, αφού κέριδσε την Καλαϊτζάκη (Ακαδημία Χανιών) με 54(5) 35 10-6.

Η Κασίντ Νάντια έχασε από την Φαντριδάκη (Ο.Α. Σούδας) 40 54(2). Η Λαγουδάκη Αθηνά έχασε από την Σινάνη (Ακαδημία Χανιών) 40 14 10-7 και τέλος η Παπατσίμπα  Ζωή έχασε από την Δερμιτζάκη (Ακαδημία Χανιών) 54 (6) 53.

Κορίτσια 14 ετών

Η Νταμπακάκη Χρυσή κέρδισε στον πρώτο γύρο την Γιορταμάκη (Ο.Α. Ρεθύμνου) με 41 40. Στην οκτάδα κέρδισε την Δαβράδου (Λατώ Αγ. Νικολάου) με 40 41. Στον ημιτελικό κέρδισε την  Δεριτζάκη με 41 24 10-6 και πέρασε στον τελικό όπου κέρδισε την Μαρινάκη (Ο.Α. Σούδας) και πήρε την πρώτη θέση με 63 64.

Η Δερμιτζάκη Εβελίνα στον πρώτο γύρο κέρδισε την Πατεράκη (Ο.Α. Σούδας) 40 40. Στην οκτάδα κέρδισε την Παντζελιουδάκη (Ο.Α. Σούδας) 41 42 και στον ημιτελικό έχασε από την Νταμπακάκη 41 24 10-6.

Η Μπόγρη Αθηνάέχασε στον πρώτο γύρο από την Βογιατζάκη (Ο.Α. Σούδας) 40 40.

Αγόρια 12 ετών

Ο Νικολιδάκης Γιάννης κέρδισε στον πρώτο γύρο τον Μαλλιαρουδάκη (Ο.Α. Σητείας) 41 41. Στην οκτάδα κέρδισε τον Ζερβάκη με 40 42. Στον ημιτελικό κέρδισε τον Τζωρμπατζάκη 42 41 και στον τελικό τον Τσατσάκη Ε. με 62 60.

Ο Τσατσάκης Έκτορας κέρδισε στον πρώτο γύρο τον Κουτσαντωνάκη (Ο.Α.Σητείας) 40 40. Στην οκτάδα κέρδισε τον Κοντογεωργάκη (Ο.Α. Σητείας) 53 40. Στον ημιτελικό κέρδισε τον Δασκαλογιάννη (Ο.Α. Σούδας) 24 42 10-8 και έχασε στον τελικό από τον Νικολιδάκη 62 60.

Ο Τζωρμπατζάκης Βασίλης κέρδισε στον πρώτο γύρο τον Βυζιράκη 40 40. Στην οκτάδα κέρδισε τον Ματζοράκη (Ο.Α.Σούδας) 41 04 10-7 και έχασε στον ημιτελικό από τον Νικολιδάκη 42 41.

Ο Ζερβάκης Αντώνης κέρδισε στον πρώτο τον Αρχατζικάκη (Ο.Α. Σητεία) 45(4) 41 10-7. Στον επόμενο γύρο κέρδισε τον Παρασύρη (Ο.Α. Ρεθύμνου) 40 42 και έχασε στην οκτάδα από τον Νικολιδάκη 40 42.

Ο Βισκαδουράκης κέρδισε στον πρώτο γύρο τον Βεγόπουλο (Φιλία ΤΚ) 53 14 10-8 καιέχασε στον επόμενο από τον Κοντογεωργάκη (Ο.Α. Σήτείας) 41 40.

Ο Βυζιράκης Νίκος κέρδισε στον πρώτο γύρο τον Κατσαρό Φοίβο με 40 42 και έχασε στον επόμενο από τον Τζωρμπατζάκη με 40 40.

Ο Δολιανίτης Ηλίας έχασε από τον Φανδρινάκη (Ο.Α. Σητείας) 41 54(3) και ο Αλεξανδράκης Μανος από τον Μαρκαντωνάκη (Ο.Α. Σούδας) 41 40.

Αγόρια 14 ετών

Ο Καρακώστας Σπύρος κέρδισε στον πρώτο γύρο τον Ξιάρχο (Λατώ Αγ. Νικολαόυ) 42 40. Στην οκτάδα κέρδισε τον Στρομπά (Ο.Α. Σούδας) 41 40. Στον ημιτελικό έχασε από τον Κοκκινάκη (Ο.Α. Σούδας) 04 41 40-4.

Ο Βελεντάκης Γιάννης κέρδισε στον πρώτο γύρο τον Μανωλίτση Γιάννη 41 41 και στην συνέχεια τον Βολτυράκη Ε. (Ο.Α. Σούδας) 04 40 13-11. Στην οκτάδα έχασε από τον Κοκκινάκη (ΟΑ Σούδας) 42 42.

Ο Καλατζής Αλέξανδρος κέρδισε στον πρώτο γύρο τον Αμανάκη Ζαχαρία 42 42 και έχασε στους 16 από τον Πατερομιχελάκη (ΟΑ Σούδας) 41 41.

Ο Μπουνάκης Δημήτρης έχασε στον πρώτο γύρο από τον Κόκκαλη (Γ.Σ. Λυβικός) με 41 41.

Ο Τσατσάκης Πάρης έχασε στον πρώτο γύρο από τον Στρομπά (Ο.Α. Σούδας) 53 41.

Ο Αμανάκης Ζαχαρίας έχασε στον πρώτο γύρο από τον Καλατζη Αλέξανδρο με 42 42.

Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές και αθλήτριες για τις επιδόσεις τους. Τους προπονητές τους κ.κ. Δολιανίτη Μανόλη, Τζιγκουνάκη Κώστα, Μελισσουργάκη Νίκο Συλλιγάρδου Ζαχαρένια για την σωστή προετοιμασία και υποστήριξη που παρέχουν στους αθλητές τους. Τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν τόσο στους προπονητές όσο και στο αθλητικό σχολείο του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ».

Τέλος το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» ευχαριστεί θερμά την Ζ’ ΕΦΣΑΚ, για την ανάθεση του τουρνουά, τον επιδιαιτητή κ. Νικηφοράκη Σταύρο, τον βοηθό επιδιαιτητή κ. Καρατάσο Κώστα αλλά και όλους του προπονητές και προσωπικό του Ομίλου, που βοήθησε για την άψογη διοργάνωση του.

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου η κοπή της πίτας

  • Κατηγορία Όμιλος

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. σας προσκαλούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για την κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας και την βράβευση των αθλητών-τριών του Ομίλου που διακρίθηκαν το 2018, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 11:30 στις εγκαταστάσεις μας (Δ. Μποφώρ 1).

 

Αποτελέσματα 02-03/02/2019

  • Κατηγορία Μπάσκετ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ Β΄ (Α΄ ΟΜΙΛΟΣ)

ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2 - ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ: 73 - 48

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: (25-10)  (18-11)  (13-17)  (17-10)
ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2 (ΠΙΝΑΚΟΥΛΑΚΗΣ): ΚΟΡΣΑΒΒΑΣ, ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ 11(1), ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΗΣ 3(1), ΜΗΛΑΘΙΑΝΑΚΗΣ 4, ΑΛΑΤΣΑΚΗΣ, ΧΑΤΖΗ'Ι'ΩΑΝΝΟΥ 5, ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΔΗΣ 16, ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ 12, ΠΟΛΛΑΚΗΣ 8, ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 13, ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ 1, ΒΛΑΒΙΑΝΟΣ 
ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ (ΠΟΥΡΟΣ-ΚΟΛΑΡΕΤΑΚΗΣ): ΚΕΣΟΠΟΥΛΟΣ 12, ΣΤΑΘΑΚΗΣ 5, ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ, ΧΑΜΗΛΑΚΗΣ, ΛΙΟΔΑΚΗΣ 4, ΧΑΣΟΥΡΑΚΗΣ, ΑΝΣΤΑΣΑΚΗΣ 9, ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΗΣΙΩΤΗΣ 4, ΚΑΒΟΥΡΑΣ 17(1), ΒΟΛΤΥΡΑΚΗΣ, ΧΑΡΙΤΟΣ 1

Πρόγραμμα Αγώνων 02-03/02/2019

  • Κατηγορία Μπάσκετ

Σάββατο 02/02/19

Άνδρες: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ - ΑΚΑΔ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ

γήπεδο: ΛΙΝΤΟ    ώρα: 20:00

Παίδες Α: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ - ΑΟ ΚΥΔΩΝ

γήπεδο: ΛΙΝΤΟ    ώρα: 18:00

Κυριακή 03/02/19

Παίδες Β: ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2 - ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ

γήπεδο: ΛΙΝΤΟ    ώρα: 12:00

 

Παράταση πήραν οι γιορτές για τα μέλη του «Ηράκλειο»

  • Κατηγορία Νέα

Πολύ υψηλό το επίπεδο τένις  στους  250 αγώνες του τουρνουά

Μετά από αλλεπάλληλες καθυστερήσεις λόγω βροχών, ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα το τουρνουά τένις του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. ChristmasMembersChampionship 2018 που διοργάνωσε για τα μέλη του, μέσα σ ένα ευχάριστο και φιλικό κλίμα.

Την περασμένη Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, έγιναν οι απονομές των επάθλων στους νικητές και η καθιερωμένη δεξίωση για τους συμμετέχοντες του τουρνουά στο πλήρως ανακαινισμένο εστιατόριο του Ομίλου, σε μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Οι συμμετοχές άγγιξαν τις 110, ενώ διεξήχθησαν συνολικά 250 αγώνες, σε σύνολο εννιά κατηγοριών .

Τα αποτελέσματα:

Στους Άνδρες Masters

1η θέση Μπροκάκης Γιάννης

2η θέση Μπόγρης Βαγγέλης

3η θέση Μπόγρης Κώστας και Μανδαλενάκης Αναστάσης

Στους Άνδρες Level 1

1η θέση Καφετζάκης Μανόλης

2η θέση Σφακιανάκης Νίκος

3η θέση Κόλλιας Αναστάσης και Περδικογιάννης Στέλιος

Στους Άνδρες Level 2

1η θέση Ζωγράφος Λευτέρης

2η θέση Στεφανίδης Γιώργος

3η θέση Ψαρουδάκης Στράτος και Διαλεκτάκης Γιάννης

Στους Άνδρες Level 3

1η θέση Παπαγεωργίου Χρήστος

2η θέση Κυριακάκης Παντελής

3η θέση Μουρτζάκης Νίκος και Φιλιππάκης Νίκος

Στις Γυναίκες

1η θέση Ραμουτσάκη Μίρκα

2η θέση Μπαραμπούτη Φλώρα

3η θέση Σιγανού Έφη και Ζαμπετάκη Λύδα 

Στις Γυναίκες Masters

1η   θέση  Κωστάκη Ελένη και Ζαφειροπούλου Κατερίνα

3η θέση Νταμπακάκη Χρυσή και Λαμπράκη Εβελίνα

Διπλά Ανδρών

1η θέση Μπόγρης Βαγγέλης/ Παπουτσάκης Μιχάλης

2η θέση Μπόγρης Κώστας/ Ζαβουριανός Τάσος

3η θέση Μαχλής Τάσος/ Μανδαλενάκης Αναστάσης και Καφετζάκης Μανόλης/ Πετράκης Γιάννης

Διπλά Γυναικών

1η θέση Ραμουτσάκη Μίρκα/ Σημαντηράκη Εμμανουέλα

2η θέση Λαγουδάκη Γεωργία/ Παρασκευαϊδη Μιχαέλα

3η θέση Λαμπράκη Εβελίνα/ Μπαραμπούτη Φλώρα και Γωνιανάκη Ειρήνη/ Δερμιτζάκη Εβελίνα

Διπλά Μικτά

1η θέση Νταμπακάκη Χρυσή/ Καφετζάκης Μανόλης

2η θέση Κωστάκη Ελένη/ Μαχλής Τάσος

3η θέση Μπόγρη Αθηνά/ Μπόγρης Κώστας και Ζαχαράκη Αλεξανδρα/ Ζαχαράκης Μάνος. 

Εκτός από τα πολύ κομψά έπαθλα που απονεμήθηκαν στους τρεις πρώτους  νικητές- τριες όλων των κατηγοριών, έγινε κλήρωση δώρων για τους συμμετέχοντες του τουρνουά.

Ο τεχνικός διευθυντής κ. Μανόλης Δολιανίτης ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες καθώς και την εθελοντική ομάδα για την προσφορά της στην άρτια διεξαγωγή του τουρνουά.

Ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Μιχάλης Δελάκης τόνισε την τεράστια αξία του μέλους γενικότερα αλλά και ειδικότερα του κάθε μέλους της οικογένειας του "ΗΡΑΚΛΕΙΟ" Ο.Α.Α.

Ο έφορος του τμήματος τένις κ. Μπόγρης Κώστας ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά και πάντα με υγεία!!!

Το «Ηράκλειο» ευχαριστεί όλους όσους διέθεσαν δώρα για την κλήρωση και είναι: Wilson, Μέλι Μαργαρίτα- Μαχλής Τάσος, Τυροκομικά Προϊόντα- Μπλαβάκης Δημήτρης, Imatio, Οικοκλίμα- Κυριακάκης Ορφανάκης.

 

 

Αποτελέσματα 26-27/1/2019

  • Κατηγορία Μπάσκετ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ Α ΚΡΗΤΗΣ

ΑΓΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ: 60-64 

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-25, 12-10,  15-13,  20-16

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ (ΜΑΚΡΑΚΗΣ Γ. - ΠΙΝΑΚΟΥΛΑΚΗΣ Α.): ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ , ΚΑΡΑΔΕΜΗΡΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΠΕΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 2,  ΛΙΣΛΕΒΑΝΤ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 13, ΓΚΙΖΗΣ ΜΑΡΙΟΣ 23, ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 4, ΚΑΡΑΜΒΑΛΗΣ ΕΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΚΑΡΕΜΦΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 12, ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ 7(1), ΚΟΥΒΑΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ , ΚΑΤΣΑΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 2

ΑΓΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (ΜΠΑΛΑΦΑΣ Κ.): ΗΛΙΑΚΗΣ Κ., ΒΕΛΙΟΥ Ρ. 2, ΚΑΜΠΑΝΑΚΗΣ Δ., ΛΕΜΟΝΑΚΗΣ Α., ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Φ. 24(1), ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Δ., ΧΡΗΣΤΟΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Ν.3, ΠΑΣΠΑΛΑΚΗΣ Γ. 3(1), ΚΟΤΣΟΚΟΛΟΣ Η. 15 , ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΔΗΣ Δ., ΛΕΜΟΝΑΚΗΣ Ι. 5(1), ΚΑΝΕΤΑΚΗΣ Κ. 8(2)

 

 

Πρόγραμμα αγώνων 26-27/01/2019

  • Κατηγορία Μπάσκετ

Σάββατο 26/01/2019

Άνδρες: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΓΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ

γήπεδο: ΛΙΝΤΟ                 ώρα: 20:00

Παίδες Α΄: ΑΓΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ

γήπεδο: ΡΕΘΥΜΝΟΥ          ώρα: 14:00

 

Κυριακή 27/01/2019

Έφηβοι: ΑΟ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ

γήπεδο: ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ       ώρα: 17:00

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS