Headlines
A+ A A-

Ιστορική 3η θέση στους Άνδρες για το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α.

 

Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Squash την Κυριακή 3 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών. Οι αγώνες διεξήχθησαν μέσα σε πολύ καλό κλίμα και οι αγώνες απέδειξαν ότι ο προσανατολισμός του αθλήματος στις αναπτυξιακές ηλικίες έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς. Νεαροί/ες αθλητές/τριες απ’ όλη την Ελλάδα έδωσαν το παρόν και προσέφεραν πολύ ωραίο θέαμα αποδίδοντας υψηλής ποιότητας squash για τα ελληνικά δεδομένα. Στις πρώτες θέσεις δεν υπήρξαν μεγάλες ανατροπές καθώς επικράτησαν τα αδέλφια Καργιώτη για άλλη μία χρονιά. Ο Κωνσταντίνος στους άνδρες και η Ελίζα στις γυναίκες, αποδεικνύοντας την διαχρονικότητά τους ως αθλητές.

 

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη των αγώνων αποτέλεσε η 3η θέση του Κυριάκου Τζανάκη σκορπώντας χαμόγελα και περηφάνια και στους δύο Ομίλους της Κρήτης. Στον ΟΑ Χανίων απ’ όπου ξεκίνησε αλλά και στο «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. όπου και προπονείται τα τελευταία χρόνια. Αν και αποκλείστηκε στον ημιτελικό από τον πρωταθλητή Κωνσταντίνο Καργιώτη, έδωσε μια γενναία μάχη στον μικρό τελικό απέναντι στον πολύπειρο και πρώην επαγγελματία αθλητή Πέτρο Τζαμαλούκα. Ο αγώνας ήταν μια πραγματική διαφήμιση του αθλήματος με τελικό νικητή τον νεαρό πολλά υποσχόμενο Κρητικό.

Μεγάλη ατυχία ο τραυματισμός του φαβορί για την κατάκτηση της 1ης θέσης στην κατηγορία U19, Κέιντι Χατελάρι από τον πρώτο κιόλας αγώνα. Ο Κέιντι δίνει τώρα την προσωπική του μάχη με τον χρόνο προκειμένου να έχει αποκατασταθεί πλήρως ενόψει των Πανευρωπαϊκών αγώνων σε λίγες εβδομάδες. Μεγάλη η επιτυχία του ηρακλειώτικου Ομίλου και στα κορίτσια, με την Μυρτώ Παπαδάκη να αγωνίζεται στην κατηγορία U19 και να μπαίνει στην τελική 4αδα. Εκεί, μετά από 2 πολύ σκληρές μάχες με την Φαίδρα Βανταράκη αρχικά και την Δέσποινα Κονταξή στη συνέχεια, δεν κατάφερε να ανεβεί στο βάθρο. Απέσπασε, όμως, πολύ θετικά σχόλια κι αποκόμισε σημαντικές εμπειρίες. Την τρίτη θέση, ωστόσο, γεύτηκε μαζί με τον συναθλητή της Δημήτρη Δελάκη στο αγώνισμα του μικτού διπλού U19.

 

Στις υπόλοιπες συμμετοχές για το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α, ο νεαρός Δημήτρης Δελάκης αν και εμφανώς ανεβασμένος, σταμάτησε στον γύρο των 8 στην κατηγορία U19 και στον γύρο των 32 στους άνδρες. Ο Δημήτρης έχει ήδη εξασφαλίσει την συμμετοχή του με τα ελληνικά χρώματα στους επερχόμενους Πανευρωπαϊκούς αγώνες νέων. Μεγάλη εμφάνιση με πρόκριση στον γύρο των 16 έκανε κι ο βετεράνος Γιώργος Περισυνάκης που διανύει περίοδο εξαιρετικού φορμαρίσματος.

 

Το Δ.Σ. του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α συγχαίρει όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και τους έυχεται καλή συνέχεια στις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ομάδα. Τον Τεχνικό Δειυθυντή κ. Δημήτρη Καραογλανίδη για το σπουδαίο έργο που επιτελεί. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον τον ξενοδοχειακό όμιλο Aldemar και πιο συγκεκριμένα την διεύθυνση του Aldemar Royal Mare για την ευγενική παραχώρηση των γηπέδων του και την αμέριστη συμπαράστασή του τα τελευταία χρόνια.

 

back to top