Headlines
A+ A A-

Προκήρυξη ΖΑΡΟΣ- ΦΗΜΗ ΤΕΝΙΣ OPEN 2019 αφιερομένο στην μνήμη της Βιργινίας Μανασάκη

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η

Η Ρ Α Κ Λ Ε Ι Ο  Ζ Α Ρ Ο Σ – Φ Η Μ Η  Τ Ε Ν Ι Σ O P E N 2 0 1 9

αφιερωμένο στη μνήμη της Βιργινίας Μανασάκη

Το “ΗΡΑΚΛΕΙΟ” Ο.Α.Α, η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και ο Δήμος Ηρακλείου συνδιοργανώνουν το “ΗΡΑΚΛΕΙΟ “ ΖΑΡΟΣ ΦΗΜΗ ΤΕΝΙΣ OPEN 2019 από το Παρασκευή 28 Ιουλίου έως την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

1.Μονο Ανδρών Masters (νυν και πρώην αθλητές του αγωνιστικού,  προπονητές και  όποιος άλλος επιθυμεί)

2.Μονο Ανδρών Open

3.Μονο Ανδρών 45+

4.Μονο Γυναικών Masters(νυν και πρώην αθλήτριες του αγωνιστικού, προπονήτριες και όποια άλλη επιθυμεί)

5.Μονο Open

6.Διπλά Ανδρών

7.Διπλά Γυναικών

8.Διπλό Μικτό

9.Μονα Αρχαρίων Ανδρών (ενασχόληση λιγότερο από ένα χρόνο)

10. Μονά Αρχαρίων Γυναικών(ενασχόληση λιγότερο από ένα χρόνο)

Παρατήρηση: στις κατηγορίες mastersπαίζουν υποχρεωτικά, οι αθλητές του αγωνιστικού νυν και πρώην, οι προπονητές, και οι παίκτες που θα αξιολογηθούν από την επιτροπή.

Κατηγορία στην οποία θα δηλώσουν συμμετοχή λιγότερα από 8 άτομα δεν θα διεξαχθεί.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ

Επιτρέπεται η συμμετοχή σε μια κατηγορία μονού και δυο διπλών. Στα διπλά ανδρών, γυναικών και στα μεικτά δεν επιτρέπεται η συμμετοχή σε ζευγάρι δύο seeded από την κατηγορία OPEN, καθώς και των αξιολογημένων παικτών.

Προπονητές νυν και πρώην, καθώς και αθλητές που έχουν συμμετάσχει σε διεθνή τουρνουά θα αξιολογηθούν από την επιτροπή του τουρνουά αν μπορούν να αγωνιστούν.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

28/6-24/7/2019 στα 8 γήπεδα green set του Ομίλου

ΛΗΞΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ :Παρασκευή  21/6 στις 21:00

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩΝ : 22/6 στις 20:00

ΚΛΗΡΩΣΗ : 24/6 στις 20:00 την οποία μπορεί να παρακολουθήσει όποιος επιθυμεί

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Ηλεκτρονικά στο
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ

Εναλλακτικά μπορούν να δηλώσουν τηλεφωνικά στην γραμματεία του ομίλου στο 2810-224745

Οι πρώτοι 91 που θα δηλώσουν συμμετοχή θα μπουν σε κλήρωση και ένας τυχερός θα κερδίσει ένα δώρο έκπληξη (η κλήρωση θα γίνει στη δεξίωση)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

        20€ Για μια κατηγορία

        5 € Για κάθε επόμενη κατηγορία

 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ:

Θα δημιουργηθεί ένα link το οποίο θα μπορούν οι συμμετέχοντες να βλέπουν τα ταμπλό των αγώνων με τα αποτελέσματα καθώς επίσης και το πρόγραμμα των αγώνων το οποίο θα ανανεώνετε καθημερινά γι’ αυτό όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να επισκέπτονται συχνά την καρτέλα του link που θα υπάρχει το πρόγραμμα.

Το link θα υπάρχει και στην ιστοσελίδα του Ομίλου μας www.irakliooaa.gr καθώς επίσης και στην ομάδα μας στο facebook ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. (Τμήμα Τένις)

Οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να ενημερώνονται με δική τους ευθύνη για την ημέρα και ώρα τέλεσης του αγώνα τους.

 ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ:

Ο κάθε αγωνιζόμενος δηλώνει υπεύθυνα ότι έκανε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και βρέθηκε ιατρικά ικανός για αγώνες. Επίσης δηλώνει υπεύθυνα ότι παραιτείται από κάθε απαίτηση εναντίον των διοργανωτών του τουρνουά για οποιαδήποτε βλάβη που ενδεχομένως υποστεί η υγεία του κατά την διάρκεια του αγώνα.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Προσέλευση 10 λεπτά πριν από την ώρα έναρξης του αγώνα. Σε περίπτωση καθυστέρησης πάνω από 15 λεπτά χαρακτηρίζεται DNS (did not show-ως μη προσελθών) και ο αντίπαλος του θα προκρίνεται στον επόμενο γύρο με walkover (wo). Αν κάποιοι συμμετέχοντες έχουν πρόβλημα προσελεύσεις στους πρωινούς αγώνες του Σαββάτου μόνο παρακαλούνται να ενημερώσουν κατά τη δήλωση συμμετοχής τους. Κάποιοι συμμετέχοντες ενδεχομένως να χρειαστεί να παίξουν σε μια μέρα δύο αγώνες ανάλογα με τις συμμετοχές . Οι όποιοι περιορισμοί γραφούν, θα ληφθούν υπόψιν αλλά δεν θα είναι δεσμευτικοί. Θα γίνει αυστηρή τήρηση του προγράμματος.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Όλοι οι αγώνες θα κρίνονται σε δύο νικηφόρα set με tie break των 7 πόντων στο 6-6 games. Σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 set, θα παίζεται Match tie-break των 10 πόντων με διάφορα 2 πόντων. Οι αγώνες των διπλών και μικτών σε όλες τις κατηγορίες θα γίνουν με τον κανονισμό No Advantage scoring καθώς και Deciding Point -Receivers Choice ωστόσο στην ισοπαλία στο game (40-40) ο Άντρας σερβίρει στον Άντρα και η Γυναίκα στην Γυναίκα.

Επικοινωνία με αγωνιζόμενους (χρήση προσωπικών δεδομένων ): Οι αγωνιζόμενοι δηλώνουν ότι συναινούν στη χρήση προσωπικών τους εικόνων στο Internet και  facebook  από τους διοργανωτές . Όποιος για οποιαδήποτε λόγο δεν επιθυμεί την χρήση προσωπικών του δεδομένων παρακαλείται να το δηλώσει εγγράφως στην Επιτροπή Αγώνων.

ΜΠΑΛΛΕΣ: Οι μπάλες που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι …………………………... Στα μονά θα χρησιμοποιούνται καινούργιες μπάλες ενώ στα μονά αρχαρίων, στα διπλά και τα μεικτά ελαφρώς χρησιμοποιημένες.

ΔΕΞΙΩΣΗ: Η ημέρα και η ώρα της δεξίωσης θα ανακοινωθεί κατά την διάρκεια του τουρνουά. Στην γιορτή θα γίνει και κλήρωση με πλούσια τενιστικά (και όχι μόνο)  δώρα για τους συμμετέχοντες. Θα υπάρχει ζωντανή μουσική και κατά τη διάρκεια της γιορτής θα γίνουν και οι απονομές στους νικητές του τουρνουά.
(στη δεξίωση μπορούν να συμμετέχουν και άτομα που δεν συμμετείχαν στο τουρνουά καθώς και συγγενείς και φίλοι αυτών που συμμετείχαν, με επιπλέον κόστος 5€)

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ:

Διευθυντής Αγώνων : Μπόγρης Κώστας (6974-129777)

Επιδιαιτητής Αγώνων: Δολιανίτης Μανόλης

Μέλη Επιτροπής : Δολιανίτης Μανώλης, Δελακης Μιχάλης ,Μπογρης Κώστας, Μπλαβάκης Δημήτρης, Ζερβάκης Νίκος, Ψαρουδάκης Στράτος, Καραμπίνη Ειρήνη και Κενδριστάκης Γιάννης

Γραμματεία αγώνων: Γιαννακακη Στέλλα, Χαραλαμπάκη Ιφιγένεια

ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤAI ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΡΜΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

επιστροφή στην κορυφή