Headlines
A+ A A-

Πήραν 10' οι 160 συμμετέχοντες από ολη τη Κρήτη!

Άνθιση του τένις στις μικρές ηλικίες

Με 160 συμμετοχές από όλη την Κρήτη παιδιών κάτω των 10 ετών ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 10-11 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. η 8η Παγκρήτια Γιορτή Τένις 10 με τόνο που κάθε χρόνο συνδιοργανώνει το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» με τη Ζ’ ΕΦΣΑΚ και τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» συμμετείχε συνολικά με 26 αθλητές και αθλήτριες σε όλες τις κατηγορίες. Ειδικότερα:

Στο κόκκινο γήπεδο συμμετείχαν οι: Αποστολάκης Γιωργής, Αποστολάκης Κων/νος, Βασιλάκης Γιώργος, Βιανιτάκη Μιχαέλα, Καπριάνη Κων/να, Λαμπράκης Κων/νος, Λιβέρης Ορέστης, Μαχλή Μαργαρίτα και Τσαπάκης Γιώργος,

Σε αυτή την κατηγορία οι αγώνες είναι ομαδικοί, ενώ στόχος είναι η συμμετοχή και η ομαδικότητα.

Στο πορτοκαλί γήπεδο συμμετείχαν οι: Αλεξανδράκης Μάνος, Γαρεφαλάκη Λένα, Δερμιτζάκη Μυρσίνη, Δολιανίτης Ηλίας, Ζαβουριανός Θάνος, Ζαχαράκη Μαρία, Κασίντ Νάντια, Κατσαρός Φοίβος, Παπατσίμπα Ζωή και Χειρακάκη Ιωάννα.

Στα αγόρια την πρώτη θέση κατέκτησε ο Ζαβουριανός Θάνος που στον τελικό κέρδισε τον Κοσμέτσα  (Γούρνες)με 72 74.  Ο Αλεξανδράκης Μάνος έφτασε στους 16 αφού προηγουμένως κέρδισε τους Διγενάκη (Χανιά) 73 74 και τον Γαζανό (Ace) 73 74. Ο Κατσαρός Φοίβος μπήκε και εκείνος στους 16 κερδίζοντας τον Βεγόπουλο (Φιλία) 68 75 74. Ο Δολιανίτης έχασε στον πρώτο γύρο από τον Κομνήτσα (Πολυτεχνείο) με 2-1 σετ (75 68 57).

Στα κορίτσια η Ζαχαράκη Μαρία έφτασε στα ημιτελικά αφού πραγματοποίησε τρεις νίκες επί της Λυράκη (Γούρνες) με 70 72, της Σηφάκη (Χανιά) με 73 86 και της Λαγουδάκη (Γούρνες) με 73 72. Παπατσίμπα, Χειρακάκη και  Γαρεφαλάκη, μπήκαν στην οκτάδα. Η Χειρακάκη  κέρδισε την Βενιέρη (Γεωργιούπολη) με 71 70 και στη συνέχεια τη Σταματάκη (Γούρνες) με 72 97. Η Γαρεφαλάκη Λένα απέσπασε δυο νίκες επι των Λιμπινάκη (Σούδα) με 86 72 και Μποτονάκη (Χανιά) με 74 73 και η Παπατσίμπα κέρδισε την Χατζηκώστα (Σητεία) με 71 70 και την Νικολιδακη (Χανιά) με 74 75. Η Δερμιτζάκη Μυρσίνη μπήκε στις 16 κερδίζοντας τη Μουτσάκη (Αθλησυ) με 75 75. Η Κασίντ έχασε στον πρώτο γύρο.

Σε αυτή την κατηγορία όπως και στην αμέσως επόμενη στόχος είναι οι συμμετέχοντες να πραγματοποιήσουν τουλάχιστον τρείς αγώνες ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, ενώ η απόκτηση εμπειρίας και τακτικής είναι το ζητούμενο.

Στο πράσινο γήπεδο συμμετείχαν οι:  Βισκαδουράκης Αντώνης, Ζαχαράκη Αλεξάδνρα, Ζερβάκης Αντώνης, Λαμπράκη Εβελίνα, Λαγουδάκη Γωγώ, Παρασκευαϊδη Μιχαέλα και Τζωρμπατζάκης Βασίλης.

Ο Τζωρμπτζάκης κατέκτησε την πρώτη θέση στα αγόρια κερδίζοντας στον τελικό τον Μαυρομάτη (Ρέθυμνο) με 40 40. Νωρίτερα είχε κερδίσει τον Ζερβάκη 41 40 και  τον Γεωργαλάκη (Ιεράπετρα) 41 40. Ο Ζερβάκης έφτασε στα ημιτελικά κάνοντας δυο νίκες επι του Παρασύρη (Ράθυμνο) 42 40 και του Ματζοράκη (Σούδα) 54(2) 41. Ο Βισκαδουράκης Αντώνης έφτασε στους 8 κερδίζοντας τον Γεωργόπουλο (Ρέθυμνο) 40 42.

Στα κορίτσια το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» κατέκτησε την πρώτη θέση με την Λαμπράκη Εβελίνα να κερδίζει στον τελικό την Βογιατζάκη (Σούδα) 40 41.  Στα ημιτελικά κέρδισε τη Λαγουδάκη με 41 24 7-1 και νωρίτερα την Κουναλάκη (Σητεία) 40 40. Η Λαγουδάκη  Γωγώ και η Ζαχαράκη Αλεξάνδρα έφτασαν  στα ημιτελικά.  Η Λαγουδάκη κέρδισε στον πρώτο γύρο την Δότσου (Σούδα) 41 41 και στη συνέχεια την Ηλιάκη (Ρέθυμνο) 54(6) 40. Η Ζαχαράκη κέρδισε την Τζωμπατζάκη (Χερσόνησος) με 40 40. Η Παρασκευαϊδη μπήκε στις 8.

Σε όλα τα παιδιά μοιράστηκαν μπλουζάκι, αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια, ενώ η όλη διοργάνωση ήταν επιτυχημένη τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά, ενώ δεν έλειψαν τα παιχνίδια με μουσική και χορό.

Το Δ.Σ. ευχαριστει το τεχνικό Διευθυντή του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α κ. Μανόλη Δολιανίτη αλλά και τους συνεργάτες- προπονητές: τον κ. Μελισσουργάκη Νίκο, τον κ. Φραγκιαδάκη Μανόλη, την κ. Συλλιγάρδου Ζαχαρένια, την κ. Λιονη Νικολέτα, τον κ. Ζώζιο Γιάννη καθώς και τα παιδιά του αγωνιστικού μας που βοήθησαν (Βελιβασακη, Ζαφειροπουλου, Γκαγκαουδακης, Νταμπακακη Κωστακη Βολτυρακης Μπογρης Δελακης )για την άψογη διαξαγωγή της 8ης Ενωσιακής 10 με τόνο.

Επίσης να ευχαριστήσει την Ζ’ ΕΦΣΑΚ ,τον γραμματέα κ επιδιαιτητή των αγώνων κ. Νικηφοράκη Σταύρο  για την άριστη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, τον Δήμο Ηρακλείου και τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ που πάντα στηρίζει αυτή τηςν προσπάθεια., τους Εθελοντές Σαμαρείτες και τον γιατρό κ. Ζερβάκη Νίκο για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν σε κάθε τουρνουά.

 

 

επιστροφή στην κορυφή

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ