Διακρίσεις για τους αθλητές-τριες του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» στο τελευταίο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα της χρονιάς

Οι αθλητές και αθλήτριες του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. συμμετείχαν το Σαββατοκύριακο 26-27 Νοεμβρίου στο τελευταίο για φέτος Παγκρήτιο Τουρνουά τένις για αγόρια- κορίτσια 10 και 14 ετών που έγινε στις εγκαταστάσεις της Τενιστικής Ακαδημίας Κρήτης.

Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ»Ο.Α.Α συμμετείχε με 20 αθλητες- τριες.

Κατηγορία 10 ετών: Γιάννης Αποστολάκης, Αριστείδης Παπανικολόπουλος, Κωνσταντίνος Πετράκης, Κωνσταντίνος Σενετάκης, Μιχαήλ- Άγγελος Σκορδαλάκης, Κωνσταντίνος Σκορδαλάκης, Αλέξανδρος Τιτάκης- Καρτσωνάκης, Μάνολης Τιτάκης- Καρτσωνάκης, Ηρακλής Χρηστάκης και Μανόλης Χρηστάκης.

Κατηγορία 14 ετών: Νικόλας Αμανάκης, Κωνσταντίνος Αποστολάκης, Βασίλης Κληρονόμος, Κωνσταντίνος Λαμπράκης, Γιώργος Τσαπάκης, Ελευθερία Βασιλάκη, Μιχαέλα Βιανιτάκη, Αναστασία Δενδραλίδη, Ελένη Λεβεντάκη και Βασιλίνα Πανταζοπούλου. 

Ο Κωνσταντίνος Πετράκης, επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά την πολύ καλή αγωνιστική του κατάσταση, με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κατηγορία των 10 ετών. Ο Πετράκης κέρδισε στους 16 τον Μιχαήλ- Άγγελο Σκορδαλάκη 60, στην οκτάδα συναντήθηκε με τον έτερο Σκορδαλάκη, τον Κωνσταντίνο, τον οποίο κέρδισε 60. Στον ημιτελικό κέρδισε τον Χανιώτη Λειβαδιτάκη 61, για να φτάσει στον τελικό, όπου αγωνίστηκε με τον συμπαίκτη του Αλέξανδρο Τιτάκη- Καρτσωνάκη και κέρδισε 63.

Ο Αλέξανδρος Τιτάκης- Καρτσωνάκης πήρε την δεύτερη θέση αφού στον τελικό με τον Πετράκη ηττήθηκε 63. Στον πρώτο γύρο κέρδισε τον Πανούση (Τεν. Ακαδημία) 60. Στους 16 επικράτησε 61 του Δρακάκη (ΟΑ Σούδας), ενώ στην οκτάδα αγωνίστηκε με τον Μάνο Χρηστάκη, τον οποίο κέρδισε 63 για να συναντήσει στον ημιτελικό τον Καλαϊτζάκη (Τεν. Ακαδημία) τον οποίο κέρδισε 62.

Ο Κωνσταντίνος Λαμπράκης, κατέκτησε τη δεύτερη θέση στα αγόρια 14 ετών. Ο Λαμπράκης σημείωσε τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες πριν φτάσει στον τελικό. Στον πρώτο γύρο κέρδισε τον Χοχλάκη (Τεν. Ακαδημία) 40 42, στους 16 επιβλήθηκε του Βάρδα (Λατώ Αγ. Νικολάου) 40 40. Στην οκτάδα κέρδισε 41 42 τον Γεωργιάδη (ΟΑ Σούδας), ενώ στον ημιτελικό αντιμετώπισε τον συμπαίκτη του Νικόλα Αμανάκη, ο οποίος κέρδισε το πρώτο σετ 36, όμως στην συνέχεια ο Λαμπράκης κέρδισε τα δυο επόμενα και πέρασε στον τελικό με σκορ 36 63 61. Στον τελικό έχασε από τον Βεγόπουλο (Τεν. Ακαδημία) 61 63.

Ο Νικόλας Αμανάκης κέρδισε τον Σφυρογιαννάκη (Λατώ Αγ. Νικολάου) 41 42. Στους 16 επικράτησε στο τρίτο σετ του Χαμηλάκη (ΓΑΣ Γουρνών) 42 24 10-7. Στην οκτάδα, κέρδισε τον Χατζηδάκη (ΠΟ Ηρακλείου) 53 42. Στον ημιτελικό έχασε από τον Λαμπράκη 36 63 61 και κατέκτησε την τρίτη θέση.

Τις τρίτες θέσεις κατέκτησαν αμφότερες οι Βασιλινα Πανταζοπούλου και η Μιχαέλα Βιανιτάκη. Η Πανταζοπούλου σημειώσε δυο νίκες, την πρώτη με την Μαρινάκη(ΟΑ Σούδας) επικράτησε 40 40 και στην συνέχεια με την Ελευθερία Βασιλάκη 40 40 για να φτάσει στον ημιτελικό, όπου αγωνίστηκε με την Πρωιμάκη (ΟΑ Σούδας), από την οποία ηττήθηκε 63 62. Η Βιανιτάκη κέρδισε στον πρώτο αγώνα την Παπακώστα (ΟΑ Σούδας) 40 40 και πέρασε στην οκτάδα, όπου αντιμετώπισε την Ελένη Λεβεντάκη και την κέρδισε 14 40 10-6. Στον ημιτελικό έχασε από την Καστρινάκη (ΟΑ Σούδας) 61 63.

Ο Κωνσταντίνος Αποστολάκης, αφού πραγματοποίησε δυο νίκες, μπήκε στην οκτάδα, όπου ηττήθηκε από τον Βεγόπουλο 53 40. Ο Γιώργος Τσαπάκης με δυο νίκες μπήκε στους 8 , όμως έχασε από τον Περδικάκη (ΟΑ Σούδας) 40 40.

Ο Κωνσταντίνος Σκορδαλάκης μπήκε στην οκτάδα και έχασε από τον Πετράκη 60. Προηγουμένως είχε σημειώσει δυο νίκες, επι του Δραγασάκη (ΓΣ Λιβικός) 62 και επι του Ριτζάκη (ΟΑ Σούδας) 76(5).

Με δυο νίκες ο Μάνος Χρηστάκης πέρασε και αυτός στους 8, η πρώτη επι του Κουρή (Τεν. Ακαδημία) 60 και η επόμενη επι του Σφακιανάκη (ΑΣ Υγείας) 62.

Στην οκτάδα μπήκε και ο Ηρακλής Χρηστάκης που σημείωσε νίκη επι του Βασιλάκη (ΓΣ Λιβυκός) 60, ενώ στη συνέχεια ηττήθηκε από τον Καλαϊτζάκη (Τεν. Ακαδημία) 75.

 

Η Ελευθερία Βασιλάκη στην 16αδα κέρδισε την Αποστολάκη (ΟΑ Σούδας) 40 41 και έχασε στην οκτάδα από την Πανταζοπούλου 40 40.

Η Ελένη Λεβεντάκη στους 16 επικράτησε της Δότσου (ΟΑ Σούδας) 24 54(4) 10-5 και στην οκτάδα έχασε από την Βιανιτάκη 14 40 10-6.

Ο Βασίλης Κληρονόμος με νίκη μπήκε στους 16, όπου έχασε από τον Γιώργο Τσαπάκη 04 42 10-4.

Ο Μιχαήλ- Άγγελος Σκορδαλάκης μπήκε στους 16, όπου έχασε από τον Πετράκη 60. Ο Μάνος Τιτάκης- Καρτσωνάκης μπήκε και αυτός στους 16 και έχασε από τον Λειβαδιτάκη 63. Ο Γιάννης Αποστολάκης σημείωσε μια νίκη και στην συνέχεια ηττήθηκε από τον Καλογριδάκη (ΟΑ Ρεθύμνου) 61. Ο Αριστείδης Παπανικολόπουλος έκανε μια νίκη και έχασε στους 16 από τον Καλαϊτζάκη (Τεν. Ακαδημία) 61.

Η Αναστασία Δενδραλίδη και ο Κωνσταντίνος Σενετάκης παρέμειναν στους 32.

Τους αθλητές του Ομίλου συνόδευσε ο προπονητής κ. Νίκος Μελισσουργάκης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει όλους τους αθλητές και αθλήτριες για τις επιτυχίες τους, την επιμονή και την συγκέντρωση τους στους στόχους τους, τους προπονητές και τους γονείς που στηρίζουν έμπρακτα τις προσπάθειες των παιδιών και εμπιστεύονται το Αθλητικό Σχολείο του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α.

zaros_logo_0_1
index
ANEK LINES LOGOTYPO
blue_star_logo_www_newcolor_out
patris
wilson
myhome
index
asklepieion-logo