Διακρίσεις για τους τενίστες του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. στο 5ο Ε2

Από τις 27 έως 31 Οκτωβρίου διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Sport Point το 5ο Εθνικό Πρωτάθλημα Τένις Ε2 για αγόρια και κορίτσια 14 ετών.

 

Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. συμμετείχε με συνολικά 12 αθλητές και αθλήτριες.

 

Αγόρια: Νικόλας Αμανάκης, Κωνσταντίνος Αποστολάκης, Γιώργος Κλάδος, Κωνσταντίνος Λαμπράκης, Αριστείδης Παπανικολόπουλος.

Κορίτσια: Ελευθερία Βασιλάκη, Μιχαέλα Βιανιτάκη, Εμμανουέλα Αναστασία Δενδραλίδη, Όλγα Ρωξάνη Ζαχαράκη, Ελένη Λεβεντάκη, Άλκηστη Σταματάκη.

 

Ο Κωνσταντίνος Λαμπράκης κατέκτησε την δεύτερη θέση. Ο Λαμπράκης κέρδισε στους 16 τον Λαζάκη (ΟΑ Σούδας) 75 60. Στην οκτάδα επικράτησε με 63 62 του Παπαγεωργίου (ΟΑ Σούδας), ενώ στα ημιτελικά αγωνίστηκε με τον Αμανάκη, τον οποίο κέρδισε 63 60, για να φτάσει στον τελικό, όπου αγωνίστηκε κόντρα στον Περδικάκη (ΟΑ Σούδας) και ηττήθηκε 60 60.

 

Η Βασιλίνα Πανταζοπούλου στον γύρο των 16 κέρδισε την Μπάτου (Ωραιόκαστρο) 62 60 και πέρασε στην οκτάδα, όπου έπαιξε με την Λεβεντάκη, την οποία κέρδισε 62 61 και πέρασε στα ημιτελικά. Στον ημιτελικό συνάντησε την Πρωιμάκη (Νο1), η οποία εγκατέλειψε μετά από τραυματισμό και η Πανταζοπούλου πέρασε στον τελικό. Στον τελικό αγωνίστηκε κόντρα στην Κουκούλη (ΑΟΑ Ηλιούπολης), ηττήθηκε 60 62 και κατέκτησε την δεύτερη θέση.

 

Ο Νικόλας Αμανάκης, κέρδισε τον Δρακάκη (ΟΑ Σούδας) 63 62. Στην συνέχεια επικράτησε του Κατιφές (ΟΑ Βούλας) 63 76(5) και πέρασε στα ημιτελικά, όπου έχασε από τον Λαμπράκη 63 60 και πήρε την τρίτη θέση.

 

Η Μιχαέλα Βιανιτάκη κέρδισε στον δεύτερο γύρο την Ζώτου (ΑΟ Γλυφάδας) 64 75 και στην συνέχεια συναντήθηκε με την Πρωιμάκη από την οποία ηττήθηκε 76(5) 63.

Η Ελένη Λεβεντάκη κέρδισε στον δεύτερο γύρο την Παπακώστα (ΟΑ Σούδας) 60 60, όμως στις 16 έχασε από την Πανταζοπούλου 62 61.

Η Ελευθερία Βασιλάκη κέρδισε στον πρώτο γύρο την Ζώτου (ΟΑ Γλυφάδας) 61 62, ενώ στον δεύτερο γύρο έχασε από την Κουκούλη (ΑΟΑ Ηλιούπολης) 61 61.

Η Αναστασία Δενδραλίδη κέρδισε στον πρώτο γύρο την Βασίλα (ΠΟ Ηρακλείου) 62 62 και στον επόμενο γύρο έχασε από το Νο1 Πρωιμάκη (ΟΑ Σούδας) 62 60.

Η Όλγα- Ρωξάνη Ζαχαράκη έχασε στον δεύτερο γύρο από την Καστρινάκη (ΟΑ Σούδας) 63 60.

Η Άλκηστη Σταματάκη έχασε στις 16 από την Κουτσού (ΑΟΑ Σταυρούπολης) 75 63.

Ο Αριστείδης Παπανικολοπουλος έχασε στον πρώτο γύρο από τον Λαζάκη (ΟΑ Σούδας) 60 60.

Ο Γιώργος Κλάδος έχασε από τον Μαρκαντωνάκη (ΟΑ Σούδας) 60 63.

Ο Κωνσταντίνος Αποστολάκης έχασε από τον Παπαγεωργίου (ΟΑ Σούδας) 64 46 64.

Οι Λαμπράκης/Αμανάκης κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στα διπλά, αφού στον τελικό κόντρα στους Περδικάκη Χαιρόπουλο, έχασαν 60 61.

Στα διπλά οι Ελένη Λεβεντάκη και η Όλγα Ρωξάνη Ζαχαράκη κατέκτησαν την τρίτη θέση.

Οι Παπανικολόπουλος/ Αποστολάκης έχασαν στην οκτάδα, όπως και οι Αποστολάκης Κ./ Γεωργιάδης, Κλάδος/Παπαγεωργίου.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες και την προσπάθεια που κατέβαλαν, τους γονείς τους και τους προπονητές τους, που με την σωστή προετοιμασία και καθοδήγηση τους δείχνουν τον δρόμο των επιτυχιών.