Πρωταθλητής το τμήμα σκάκι του "ΗΡΑΚΛΕΙΟ" Ο.Α.Α. στα 1ο Υβριδικό Κύπελλο Πόλεων

Ολοκληρώθηκε τη βδομάδα που μάς πέρασε το διαδικτυακό Υβριδικό Κύπελλο Πόλεων, με συμμετοχές από την ηπειρωτική Ελλάδα, την Κύπρο και με μοναδικό εκπρόσωπο το “ΗΡΑΚΛΕΙΟ” Ο.Α.Α. από το νησί μας.


Μία διοργάνωση που πρόκειται να καθιερωθεί, στηρίζοντας τα σωματεία των ακριτικών περιοχών και φέρνοντας κοντά περιοχές από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Εμπνευστής της ιδέας και διοργανωτής είναι ο 3 φορές πρωταθλητής Ελλάδος και ομοσπονδιακός προπονητής GM Θάνος Μαστροβασίλης. Οι συνθέσεις των ομάδων ήταν νεανικές, με 4 σκακιέρες και οι παρτίδες αξιολογήθηκαν από την Ελληνική και Διεθνή Σκακιστική Ομοσπονδία. Έδρα αποτέλεσαν οι εγκαταστάσεις του ομίλου του “ΗΡΑΚΛΕΙΟ” Ο.Α.Α.


Το τμήμα σκάκι του “ΗΡΑΚΛΕΙΟ” Ο.Α.Α. συμμετείχε με 9 παίκτες-τριες(!!!) και κατέκτησε πειστικά το πρωτάθλημα! Για την ομάδα συμμετείχαν οι : Κώτσογλου Γιώργος, Αρχοντίκη Ιωάννα, Διαμαντής Άγγελος, Μακρής Γιώργος, Μανιαδάκη Μυρτώ, Τζωρτζακάκη Βάσια, Τζωρτζακάκης Παναγιώτης, Παπαδουράκης Αδριανός και Ποταμίτης Ραφαήλ. Προπονητής, συντονιστής και αρχηγός είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης.

Το σαββατοκύριακο 4 και 5 Νοεμβρίου επίσης, έγινε το Final4 του Ομαδικού Νεανικού Πρωταθλήματος Κρήτης, όπου το “ΗΡΑΚΛΕΙΟ” Ο.Α.Α. κατέκτησε την τρίτη θέση, δείχνοντας ότι πλέον είναι και καθιερώνεται σαν μία από τις ισχυρές ομάδες και κορυφαία ακαδημία στην Κρήτη.


Ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός και η ομάδα αγωνίστηκε πάλι με πλούσιο rotation, συμμετοχή συνολικά 13 παικτών-τριών. Αγωνίστηκαν οι : Διαμαντής Άγγελος, Φαρσάρης Χαράλαμπος, Μακρής Γιώργος, Παπαδάκη Νίκη, Ποταμίτης Ραφαήλ, Καϊσερλής Νικόλας, Φραγκουλάκης Λουκάς, Διαμαντή Ελένη, Μανιαδάκη Μυρτώ, Παπαγεωργίου Δήμητρα, Παπαγεωργίου Κατερίνα, Μαρκάκη Άννα Μαρία και Μαμουλάκη Μαρίσια.


Τέλος ξεκινάνε στις 22 Νοεμβρίου τα μαθήματα ενηλίκων. Η πρώτη συνάντηση θα γίνει στο κυλικείο του Ομίλου, οδός Μποφώρ 1. Περισσότερες πληροφορίες στον προπονητή κ. Εμμανουηλίδη : 6973770228, irakliooaa@grchess.com .

Τελευταία Νέα

Δεκέμβριος 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031