Συνάντηση του εφόρου κ. Περδικογιάννη με τους προπονητές τένις

Λίγες μέρες πριν και με αφορμή την ολοκλήρωση της θητείας του προηγούμενου Δ.Σ. , ο Γενικός Γραμματέας και Έφορος τένις του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. κ. Στέφανος Περδικογιάννης παρέθεσε δείπνο στην προπονητική ομάδα τένις του Ομίλου. Ο κ. Περδικογιάννης θέλησε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του στο τμήμα τένις για την άψογη συνεργασία που είχαν την τελευταία περίοδο κατά την οποία είχε την ευθύνη του τμήματος.

 

Να σημειώσουμε ότι ο Στέφανος Περδικογιάννης είναι γιος του Τιτίκου Περδικογιάννη, ενός εκ των ιδρυτών του Ομίλου (1928) και πατέρας του πρωταθλητή Ελλάδας στο τένις  Στέλιου, ενώ ο ίδιος είναι Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Τενις στην Κρήτη.

 

Από την πλευρά του ο κ. Περδικογιάννης, ευχαρίστησε για την συνεργασία τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Μανόλη Δολιανίτη, τους προπονητές κ. Κώστα Τζιγκουνάκη, κ. Νίκο Μελισσουργάκη και κ. Γιάννη Ζώζιο, ενώ καλωσόρισε στην ομάδα τις δυο νέες προπονήτριες τένις, την κ. Νικολέτα Λιονή και την κ. Δέσποινα Καρασταμάτη.

 

Την βραδιά τιμήσαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος κ. Μιχάλης Δελάκης, οι Αντιπρόεδροι κ. Μανόλης Κληρονόμος και Κυριάκος Πετράκης, ο ταμίας κ. Δημήτρης Μπλαβάκης, ο έφορος επιτραπέζιας αντισφαίρισης κ. Γιώργος Πρινιανάκης, ο έφορος σκουός κ. Μιχάλης Βασιλάκης, ο έφορος Ηλεκτρονικών μέσων και Επικοινωνίας κ. Γιάννης Πετράκης και ο έφορος κυλικείου κ. Στράτος Ψαρουδάκης.

 

Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά για την αφοσίωσή και την προσφορά του και εύχεται υγεία, ευτυχία και επιτυχία τόσο στον ίδιο, όσο και στην οικογένεια του.