Σύσταση επιτροπής πολιτισμού

Την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της Επιτροπής Πολιτισμού του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. που συστήθηκε μετά από απόφαση  του Διοικητικού Συμβουλίου στις 24-9-2022.

Μια εξέλιξη που «γεννήθηκε» μετά την απόλυτη επιτυχία της εκδρομής στο Φαράγγι της Σαμαριάς στις 17-18 Σεπτεμβρίου, αλλά και την ανάγκη για περισσότερες κοινές δράσεις των μελών του Ομίλου όχι μόνο στα γήπεδα αλλά και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Σκοπό έχει την οργάνωση πολιτιστικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων για τα μέλη του Ομίλου και το κοινό της πόλης του Ηρακλείου, αλλά και τη συμμετοχή σε δράσεις  πολιτισμού της πόλης και της Κρήτης. Αλώστε αποτελεί βασική απαίτηση του Καταστατικού του Ομίλου που εκτός το καθαρά αγωνιστικό και αθλητικό έργο προβλέπει στο άρθρο 2 και στην παράγραφο β ότι :

 «…Σκοπός επίσης του σωματείου είναι η δημιουργία πολιτιστικής, μορφωτικής και πνευματικής κινήσεως για τους αθλουμένους, τα μέλη του Σωματείου και το κοινό της πόλεως του Ηρακλείου γενικότερα, ή η ενεργός συμμετοχή σε τέτοια προσπάθεια…»

Η επιτροπή  αποτελείται από τους Γιώργο Δημητρίου που εχει αναλάβει τον συντονισμό της, τον Γιάννη Παρασύρη, Μαρία Καρκανάκη, Ειρήνη Πασπαράκη, Μάνθο Χρονάκη, Τζώρτζια Χύτα, Ελένη Κυριακάκη και Στέλλα Γιαννακάκη.

Καλούνται τα μέλη του Ομίλου να συμμετέχουν στις εργασίες και τις εκδηλώσεις της επιτροπής αλλά και να καταθέσουν τις προτάσεις στους για τις επόμενές διοργανώσεις.

Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. βρίσκεται ήδη στην δέκατη δεκαετία όχι μόνο συνεχούς αθλητικής δραστηριότητας αλλά και συμμετοχής σε σημαντικές εκδηλώσεις και παρεμβάσεις κοινωνικού και πολιτιστικού χαρακτήρα με μεγάλη απήχηση στους πολίτες και τους θεσμικούς φορείς της Κρήτης.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ : 94 χρόνια Αθλητικού Πολιτισμού, στην Δουκός Μποφώρ, στο κέντρο της πόλης.

zaros_logo_0_1
index
ANEK LINES LOGOTYPO
blue_star_logo_www_newcolor_out
patris
wilson
myhome
index
asklepieion-logo