Το ν' αγαπάς τον συνάνθρωπο σημαίνει να προσφέρεις

Για ακόμα μια χρόνια το Ηράκλειο στηρίζει αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη μέσα από ένα ευρύ πλαίσιο κοινωνικών πρωτοβουλιών.Συγκεκριμένα, το Ανδρικό μας έδωσε ένα παιχνίδι ΑΓΑΠΗΣ με… συμπαίκτη του την Αναγέννηση και όλα τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν διατέθηκαν στο σωματείο γονέων, κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αναπηρία «Δικαίωμα στη Ζωή».

Έφηβοι, Παίδες και Παμπαίδες ένωσαν τις δυνάμεις τους και πρόσφεραν στο MAKE A WISH GREECE Μάλιστα το ποσό που συγκέντρωσαν από το χαρτζιλίκι των παιδιών ξεπέρασε τις προσδοκίες.

Τα τμήματα των Μίνι συγκέντρωσαν χρήματα, αγόρασαν παιχνίδια και τύλιξαν τα δώρα με περίσσια αγάπη για την δράση του LOVE RADIO CRETE, «παιχνιδομαζέματα δωροσκορπίσματα».

Τα Προμίνι μάζεψαν ρούχα και χρήματα τα οποία μετατράπηκαν σε δωροεπιταγές και τα πρόσφεραν στο παράρτημα προστασίας Παιδιού Ηρακλείου, όπου κι στεγάζει τη δεδομένη στιγμή 23 κορίτσι. Τους εκπροσώπου της ομάδας μας, ο γενικός αρχηγός του μπάσκετ, Μανώλης Δραμητινός, ο προπονητής Αντώνης Γαγάνης και ο έφορος των προμίνι, Χρήστος Στρατάκης υποδέχτηκε η Ελένη Νικολάκη υπεύθυνη της Δομής.

Μπράβο στα παιδιά για την προσφορά τους. Συγχαρητήρια στους προπονητές και στους εφόρους που έτρεξαν τις δράσεις των τμημάτων. Ευχαριστούμε τους γονείς που ανταποκρίθηκαν στο κοινωνικό κομμάτι της φιλοσοφίας του Ηράκλειο ΟΑΑ.

#oneforallandallforone

#irakliooaa #irakliobc #wearetheblues #togethewearestronger

zaros_logo_0_1
index
ANEK LINES LOGOTYPO
blue_star_logo_www_newcolor_out
patris
wilson
myhome
index
asklepieion-logo

Τελευταία Νέα

Ιούνιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930