Το Ηράκλειο δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο από τους Άνδρες μέχρι και τα τμήματα υποδομής

Τα Χριστούγεννα θεωρούνται η γιορτή της αγάπης, κατά την οποία οι άνθρωποι διακατέχονται από ένα πνεύμα αλληλεγγύης και κατανόησης προς τις δυσκολίες του συνανθρώπου. Έτσι και η ομάδα μας, τα παιδιά μας αποφάσισαν να δείξουν το φιλανθρωπικό τους χαρακτήρα μέσα από δράσεις ανθρωπιάς. Χωρισμένα σε ηλικιακές ομάδες επέλεξαν φορείς, με στόχο να συγκεντρώσουν χρήματα, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και να τα προσφέρουν σε συνανθρώπους μας καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών.


Στο πλαίσιο των δράσεων, που αποτελεί κομμάτι του προπονητικού προγράμματος του Ηράκλειο ΟΑΑ, το Ανδρικό μας τμήμα αναμένεται να δώσει ένα φιλανθρωπικό παιχνίδι «αγάπης» με όλα τα έσοδα (αντί εισιτηρίου) να προφέρονται στο σωματείο γονέων, κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αναπηρία «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ». Συνοδοιπόρος του σε αυτή την πρωτοβουλία είναι η Αναγέννηση, η οποία δέχτηκε με μεγάλη ευχαρίστηση να βοηθήσει στην προσπάθεια. Εκτός από τους Άνδρες και οι Παίδες 2 και 3 σκοπεύουν να ενισχύσουν το συγκεκριμένο σωματείο.


Έφηβοι, Παίδες 1 και Παμπαίδες 1 και 2 αποφάσισαν να κάνουν μια… ευχή. Τα τμήματα αυτά συγκέντρωσαν χρήματα με στόχο να πάρουν «αστέρια» και να βοηθήσουν έργο του Φιλανθρωπικού Οργανισμού που πραγματοποιεί ευχές ανά την Ελλάδα, «Make a Wish» (Κάνε μια ευχή Ελλάδος).


Τα τμήματα των Μίνι (1 και 2) πήραν… πάσα από το LOVE Radio Κρήτης 102,8,    συγκέντρωσαν χρήματα και αγόρασαν δώρα, προκειμένου να συμβάλουν στη δράση «Παιχνιδομαζέματα Δωροσκορπίσματα».


Όσον αφορά τα τμήματα Προμίνι και «Αστέρια» του Ηράκλειο ΟΑΑ ξεκίνησαν τη συλλογή χρημάτων και ειδών πρώτης ανάγκης, με σκοπό να βοηθήσουν την δράση του «Κέντρου προστασίας του Παιδιού Ηρακλείου».


Μέσα από τις δράσεις αυτές οι αθλητές του Ηράκλειο θέλουν να δείξουν πως όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε στα κοινωνικά θέματα. Στόχος τους είναι δραστηριοποιήσουν τον περίγυρο τους, να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο και να δείξουν πως ο αθλητισμός δεν είναι μόνο ψυχαγωγία αλλά ένα κοινωνικό φαινόμενο, που αποτελεί πόλο κοινωνικοποίησης και αγωγής.

zaros_logo_0_1
index
ANEK LINES LOGOTYPO
blue_star_logo_www_newcolor_out
patris
wilson
myhome
index
asklepieion-logo

Τελευταία Νέα

Ιούνιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930