Πρόκριση στα ημιτελικά του Tennis Europe «IRAKLIO» O.A.A. U14 για Ουσταμπασίδου και Νούτσου

Στα κορίτσια η Κατερίνα Ουσταμπασίδου προκρίθηκε στα ημιτελικά με νίκη επι της Βρεττανής Rosie Cho σ’ ένα πολύ κλειστό ματς 64 63 και αύριο θα αγωνιστεί κόντρα στην Ισραηλινή Aline Amsalem και θα προσπαθήσει να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό.

Άνετα προκρίθηκε και η Στυλιανή Νούτσου που επικράτησε 60 60 της Βρεττανής Kavangh και θα αγωνιστεί αύριο με την Ολλανδή De Bresser.

Μετά από ένα πραγματικά μεγάλο αγώνα ο Γιάννης Μοτσάκος ηττήθηκε από τον Ολλανδό Wouter Richard De Hillegesberg με σκορ 76 67 60 σ’ ένα από τα πιο αμφίρροπα ματς του τουρνουά με μεγάλες ανατροπές και από τις δυο πλευρές. Στο τέλος τον εγκατέλειψαν οι δυνάμεις του και έτσι έχασε την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η  Βενετία Λέκα έμεινε εκτός τουρνουά, αφού δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ισραηλινή Amsalem, που κέρδισε 60 63 και πέρασε στα ημιτελικά.

Στα τελικά των διπλών πέρασε το ζευγάρι Ροβάς και Νούλας που κέρδισαν κέρδισαν τους Aydin/Sykora 16 64 10-6 και στον αυριανό τελικό θα αντιμετωπίσουν τους Ολλανδούς De Graaf/ Put.

Τα κορίτσια δεν τα κατάφεραν στα διπλά και έτσι το δίδυμο ΠαπακυριάκουΠαναγιωτίδου ηττήθηκαν από τις Ολλανδες De Bresser/ Kleinenberg 61 61, όπως και οι ΜιχαλοπούλουΣεραφείδου που δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τον εμπόδιο των Βρετανίδων Burns/ Kavanagh και έχασαν 62 62.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα των αγώνων μπορείτε να τα παρακολουθείτε από τον ακόλουθο σύνδεσμο:

Tennis Europe U14 «IRAKLIO O.A.A.»

zaros_logo_0_1
index
ANEK LINES LOGOTYPO
blue_star_logo_www_newcolor_out
patris
wilson
myhome
index
asklepieion-logo
zaros_logo_0_1
index
ANEK LINES LOGOTYPO
blue_star_logo_www_newcolor_out
patris
wilson
myhome
index
asklepieion-logo