Άριστα το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» στη γιορτή 10 με τόνο!

Το Σάββατο 15 Ιουνίου, διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. το Παγκρήτιο Πρωτάθλημα «10 με τόνο» 2024, σε συνεργασία με την Ζ’ Ένωση Φιλάθλων Σωματείων Αντισφαίρισης Κρήτης.

 

Συνολικά συμμετείχαν 70 μικροί τενίστες και τενίστριες από όλη την Κρήτη. Τα παιδιά αγωνίστηκαν, έπαιξαν και διασκέδασαν σύμφωνα με τα πρότυπα του προγράμματος “Tennis 10’s” της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τένις (ITF). Στόχος ήταν η διασκέδαση και η προσωπική βελτίωση.

 

Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» συμμετείχε με 13 αθλητές και αθλήτριες:

 

Κάτω των 10 ετών: Ανυφαντάκης Γιάννης, Διάκος Σταμάτης, Πετράκης Άγγελος, Τρουλινός Γιώργος, Φραγκιαδάκης Μάνος- Ραφαήλ, Βλαχάκη Ελεάννα, Ζερβίδη Θηρεσία και Τρουλινού Μήνα.

 

Πορτοκαλί Γήπεδο: Βαρουχάκης Γιάννης, Κόκλας Σπύρος, Ανυφαντάκη Μαρία, Παρασχάκη Μάγια, Χατζάκη Λυδία.

 

Στην κατηγορία των 10 ετών, ο Τρουλινός Γιώργος κατέκτησε την δεύτερη θέση και ο Πετράκης Άγγελος πήρε την τρίτη. Οι Ανυφαντάκης και Διάκος έφτασαν στην οκτάδα, ενώ ο Φραγκιαδάκης Μάνος Ραφαήλ παρέμεινε στους 16.

Στην οκτάδα του τουρνουά έφτασε η Τρουλινού Μήνα, η Βλαχάκη Ελεάννα και η Ζερβίδη Θηρεσία.

 

Το τουρνουά, το οποίο πραγματοποιήθηκε για 15η συνεχόμενη χρονιά, ξεκίνησε με την κατηγορία πράσινου γηπέδου για αγόρια και κορίτσια. Ακολούθησαν οι αγώνες στο κόκκινο γήπεδο και πορτοκαλί γήπεδο, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν παιχνίδια και τέλος η απονομή των μεταλλίων σε όλα τα παιδιά.