Εποικοδομητική η συζήτηση του Νίκου Γεωργιάδη με γονείς και παιδιά

Μια άκρως εποικοδομητική συζήτηση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 3 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του ομίλου. Ο ιδρυτής της «Athlelixis», φορέα που παρέχει στήριξη και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε νεαρούς αθλητές, γονείς, προπονητές, φορείς-συλλόγους, και σωματεία, Νίκος Γεωργιάδης βρέθηκε στο ανοιχτό γήπεδο του Ηράκλειο και συζήτησε με γονείς, προπονητές και αθλητές. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του προπονητικού προγράμματος της ομάδας μας, ο Σύμβουλος Αθλητικού, Ακαδημαϊκού και Επαγγελματικού Προσανατολισμού βρέθηκε στο Ηράκλειο ΟΑΑ προκειμένου να συνομιλήσει με τους γονείς και τους προπονητές των αθλητών μας για «τα οφέλη από την ενασχόληση με το μπάσκετ σε επίπεδο σωματικό, πνευματικό και κοινωνικό». Οι γονείς έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον στα λεγόμενα του Νίκου Γεωργιάδη και παραθέσαν αρκετές ερωτήσεις, που απασχολούν τους ίδιους ως γονείς αθλητών. 

 

Εκτός όμως από το ενήλικο ακροατήριο, ο ίδιος θέλησε να μιλήσει και με τους αθλητές μας. Έτσι το Παιδικό 1, 2 και 3 αλλά και οι Παμπαίδες του Ηράκλειο ΟΑΑ είχαν την ευκαιρία να ακούσουν αλλά και να ρωτήσουν πράγματα που τους προβληματίζουν.

 

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο τέλος της «συζήτησης» ο γενικός αρχηγός του τμήματος μπάσκετ, Μανώλης Δραμιτινός αφού ευχαρίστησε τον Νίκο Γεωργιάδη για την παρουσία του στον όμιλο και την ομιλία που έκανε, θέλησε να του δωρίσει ένα «t-shirt» στα χρώματα της ομάδας αλλά και το βιβλίο που ο ίδιος έχει επιμεληθεί «H ιστορία του  Κρητικού μπάσκετ».

Ευχαριστούμε θερμά τον Σύμβουλος Αθλητικού, Ακαδημαϊκού και Επαγγελματικού Προσανατολισμού Νίκο Γεωργιάδη που βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του ομίλου και συνέβαλε με την παρουσία του στο πλάνο του προγράμματος μας. Ευχόμαστε η συγκεκριμένη συζήτηση να έχει και συνέχεια στο άμεσο μέλλον. 

zaros_logo_0_1
index
ANEK LINES LOGOTYPO
blue_star_logo_www_newcolor_out
patris
wilson
myhome
index
asklepieion-logo

Τελευταία Νέα

Δεκέμβριος 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031