Τέσσερις ελληνικές προκρίσεις στην οκτάδα του Tennis Europe «IRAKLIO» O.A.A. U14

Μεγάλη νίκη για τον Γιάννη Μοτσάκο που εξασφάλισε την συμμετοχή του στην προημιτελική φάση του «IRAKLIO» O.A.A. U14 επι του Γερμανου Νο4 του ταμπλό Lukian Grau. O Μοτσάκος επικράτησε 76 (5) 63 σ’ εάν πολύ κλειστο ματς μετά από σχεδόν τρεις ώρες αγώνα. Αύριο Πέμπτη 23/3 θα αντιμετωπίσει το Νο6 του ταμπλό, τον Ολλανδό Wouter Richard De Hillegesberg.  

Στα κορίτσια η Κατερίνα Ουσταμπασίδου πήρε άνετα την πρόκριση επι της Βρεττανής Burns 61 64 και προκρίθηκε στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει την Βρεταννή Rosie Cho.

Η  Βενετία Λέκα σ ένα ματς με μεγάλες ανατροπές κατάφερε τελικά στο decider set να επιβληθεί της αντιπάλου της με 7-3 στο tie break και τελικό σκορ 64 16 76(3). Αύριο θα αντιμετωπίσει την Ισραηλινή Amsalem.

Άνετη νίκη και πρόκριση είχε και η Στυλιανή Νούτσου που επικράτησε 60 62 της Ολλανδής Lilly Van de Dongen και πέρασε στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει την Βρεταννή Kavangh.

Εκτός τουρνουά έμεινε ο Αλέξανδρος Νούλας που έχασε από τον Ολλανδό Stan Put 61 61, όπως και ο Ραφαήλ Αντώνη Γακόπουλο που έχασε από το  Νο1 του ταμπλό τον Σλοβάκο Sykora με 60 60.

Η Μαρία Αντρά έχασε από την Pui Yin Lung (Χονγκ- Κογνκ) 64 61, όπως και η Βασιλική Μιχαλοπούλου που ηττήθηκε από την Fleur De Bresser.

Στα διπλά το ζευγάρι Μπερνίτσα και Γακόπουλου επικράτησαν των Krupa/ Oestergaard 61 61 και προκρίθηκαν στα ημιτελικά. Στην αυριανή αναμέτρηση θα αγωνιστούν κόντρα στους Ολλανδούς De Graaf/ Put. Το άλλο ζευγάρι του ημιτελικού  Ροβάς και Νούλας κέρδισαν τους Γάλλους Collos/ Rabetrano 64 26 10-5 και αύριο θα αντιμετωπίσουν το Νο1 του ταμπλό Aydin/Sykora.

Συνεχίζουν στα διπλά τα κορίτσια Παπακυριάκου/ Παναγιωτίδου που θα αντιμετωπίσουν αύριο τις Ολλανδες De Bresser/ Kleinenberg και στόχος είναι το εισιτήριο για τον τελικό, όπως το ίδιο ισχύει και για τις Μιχαλοπούλου/ Σεραφείδου που καλούνται να ξεπεράσουν τον εμπόδιο των Βρετανίδων Burns/ Kavanagh για να πάρουν την πρόκριση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα των αγώνων μπορείτε να τα παρακολουθείτε από τον ακόλουθο σύνδεσμο:

Tennis Europe U14 «IRAKLIO O.A.A.»

zaros_logo_0_1
index
ANEK LINES LOGOTYPO
blue_star_logo_www_newcolor_out
patris
wilson
myhome
index
asklepieion-logo