Συνεχίζεται η δράση στο Tennis Europe «IRAKLIO» Ο.Α.Α.U14

Τρία αγόρια και πέντε κορίτσια, κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πρόκριση τους στο σημερινό πρόγραμμα του «IRAKLIO» Ο.Α.Α U14 και να περάσουν στους 16 του ταμπλό.

 

Ο Ραφαήλ- Αντώνης Γακόπουλος κέρδισε στο τρίτο σετ τον Ρουμάνο David Cercel με 62 16 76. Εμφύλια μάχη για τον Γιάννη Μοτσάκο, ο οποίος επικράτησε στο τρίτο σετ του Ιάσωνα Ροβά με 63 16 61 και προκρίθηκε και αυτός στους 16.

Ο Αλέξανδρος Νούλας κέρδισε άνετα με 62 61 τον Ρουμάνο Vladimir Ciobica και εξασφάλισε και αυτός θέση στους 16.

O Κωνσταντίνος Λαμπράκης ηττήθηκε από τον Γάλλο Νο8 του ταμπλό Tsiry Rabetrano. Παρόλο που αθλητής του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» ξεκίνησε πολύ καλά και έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει το πρώτο σετ, δεν τα κατάφερε στη συνέχεια με τελικό σκορ 76 60.

Εκτός 16αδας έμεινε ο Θάνος Ζαβουργιανός μετά από την ήττα που γνώρισε από το Νο4 του ταμπλό, τον Γερμανό Lukian Grau με 64 63.

 

Στα κορίτσια η Κατερίνα Ουσταμπασίδου επικράτησε άνετα της Ρωσίδας Tserenova 60 62 και μπήκε στις 16.

Μετά από μια πραγματική μάχη κατάφερε να κερδίσει την πρόκριση της στις 16, η Βενετία Λέκα, που αντιμετώπισε την Λυδία Παναγιωτίδου και την λύγισε με 7-6(2)6-7(6)7-6(5).

Η Μαρία Άντρα επικράτησε εύκολα της Βρεττανής Oprchal 62 62, όπως και η Στυλιανή Νούτσου με 60 60 της άλλης Βρετανής Elizabeth Pranlgey. Τέλος η Βασιλική Μιχαλοπούλου κέρδισε 64 60 την Ευαγγελία Πρωιμάκη και προκρίθηκε και αυτή στις 16.

 

Στα προημιτελικά των διπλών το δίδυμο Ξενικάκης και Καρνιάτης θα αντιμετωπίσει αύριο Τετάρτη 22/3 το Νο1 του ταμπλό Samuel Sykora/ Ziya Aydin, ενώ και οι Αλέξανδρος Νούλας και Ιάσων Ροβάς θα συναντήσουν τουs Γάλλους Rabetrano/ Collos για να διεκδικήσουν την πρόκριση στα ημιτελικά. Το ζευγάρι Μπερνίτσας/ Γακόπουλος θα βρεθεί αντιμέτωπο με τους Krupa/ Oestergaard.

Η Κατερίνα Ουσταμπασίδου και η Ευαγγελία Πρωιμάκη θα αγωνιστούν κόντρα στις Βρεττανές Burns/ Kavanagh για την πολυπόθητη νίκη, όπως και η Βενετία Λέκα με την Στυλιανή Νούτσου που θα συναντήσουν τις Ολλανδές De Bresser/ Kleinenberg.

 

Οι αυριανές αναμετρήσεις των Ελλήνων αθλητών-τριών:

Alexandros Noulas- Stan Put

Samuel Sykora- Rafael Antonios Gakopoulos

Lukian Grau- Ioannis Motsakos

Aikaterini Oustampadidou- Cabrera Burns  

Venetia Leka- Marina Markina  

Lilly Van De Dongen-Styliani Noutsou

Vasiliki Michalopoulou-  Fleur De Bresser

Maria Andra- Pui Yin Lung

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα των αγώνων μπορείτε να τα παρακολουθείτε από τον ακόλουθο σύνδεσμο:

Tennis Europe U14 «IRAKLIO O.A.A.»

zaros_logo_0_1
index
ANEK LINES LOGOTYPO
blue_star_logo_www_newcolor_out
patris
wilson
myhome
index
asklepieion-logo