Ο διάσημος Grand Maitre Jan Smeets στις εγκαταστάσεις του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α.

Ο διάσημος Grand Maitre Jan Smeets πραγματοποίησε συνάντηση συνεργασίας με το τμήμα σκάκι στις εγκαταστάσεις του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α., την Τρίτη 9 Απριλίου 2024. Ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα για το τμήμα, καθώς ο Jan Smeets, είναι πρώην Νο 66 της Παγκόσμιας Κατάταξης FIDE, πρωταθλητής και νυν προπονητής της Εθνικής Ολλανδίας, ενώ θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα στον χώρο του σκακιού. Η παρουσία του ήταν πηγή έμπνευσης και μάθησης για τους νέους μας αθλητές.

 

Ο Jan Smeets δεν έπαιξε απλά παρτίδες με τους μικρούς μας σκακιστές, αλλά και ανέλυσε προσεκτικά κάθε κίνηση, μοιράζοντας με αγάπη την εμπειρία και τις γνώσεις του. Ήταν μια σπάνια ευκαιρία για τους αθλητές να ανταλλάξουν ιδέες και να μάθουν από έναν κορυφαίο σκακιστή του πλανήτη.

 

O Διεθνής Μετρ και αθλητής του Ομίλου κ. Γιώργος Μαστροκούκος, τόνισε την σημασία της επίσκεψης του διάσημου σκακιστή, αλλά και τον χρόνο που μοιράστηκε με τα παιδιά, ενώ αναφέρθηκε και στις ενέργειες που γίνονται για ένα Παγκόσμιο Τουρνουά σκακιού στο Ηράκλειο την επόμενη χρονιά. Ο προπονητής σκάκι του Ομίλου κ. Κώστας Εμμανουηλίδης ευχαρίστησε και ο ίδιος προσωπικά τον Jan Smeets για τον χρόνο που αφιέρωσε στους αθλητές και τόνισε πόσο σημαντική ήταν η παρουσία του στον Όμιλο.

 

Το Δ.Σ. και τα μέλη του Ομίλου ευχαριστήσουν θερμά τον Jan Smeets για την επίσκεψη του. Η παρουσία του αποτέλεσε ένα σημαντικό γεγονός για τον Όμιλο.

zaros_logo_0_1
index
ANEK LINES LOGOTYPO
blue_star_logo_www_newcolor_out
patris
wilson
myhome
index
asklepieion-logo